Choď na obsah Choď na menu

Haalands føtter føles ganske bra i den nye sesongen

10. 9. 2024

Det norske laget brøt nettopp en 22 år gammel forbannelse ved å beseire Østerrike. I Norges kamp mot Østerrike hjalp Haaland, iført nr. 9 billige fotballdrakter, laget med 2-1 Østerrike og oppnådde sin første seier i UEFA Nations League.

Som vi alle vet har den himmelblå Haaland drakt blitt inngravert med alle Manchester City-utmerkelsene, men han har ikke gjort noen fremgang på landslagsnivå. Etter å ha gått glipp av verdenscupen og europacupen etter hverandre, til tross for sin høye scoringseffektivitet, mottok han fortsatt mye tvil og latterliggjøring. Dette er veldig pinlig for spillerne.

I denne kampen var Haalands berøringer og skudd i første omgang svært lave. Fansen sa at de ville legge ut et varsel om savnet for å trekke lagkameratene hans i Manchester City for å tiltrekke seg brann. Heldigvis, i det 80. minutt fant Haaland endelig en sjanse til å score! Haaland har nå scoret 32 mål for Norge, kun ett skritt unna lagets toppscorer gjennom tidene. Det ser ut til at Haalands fotarbeid er ganske bra i den nye sesongen.